Reiki tanfolyam

A Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható hatékony módszer.

Elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését.

A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai.

A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik.

A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is.

Tanfolyamokon elsajátítod az Isteni energia használatát, a szimbólumokat, a mesteri szimbólumot és a 3 képzés elvégzése után Reiki mesterré válsz. De Reiki mester csak akkor lehetsz ha arra már megértél, ez a képzése előtt kiderül.

Gyere el a Reiki I. képzésre és kezd el a  fejlődésed a Reikiben.

Ha máshol végezted el a Reiki I. et akkor is jöhetsz a Reiki II. re vagy ismétlést is kérhetsz .

Ha máshol végezted el a Reiki II. -őt akkor is jöhetsz Reiki mesteri képzésre hozzám, vagy ismételhetsz is.

Jelentkezni a weblap tetején található jelentkezésre kattintva lehetséges az adatlap kitöltésévél. Csak az általam visszaigazolt jelentkezés a valós. Várd meg amíg visszajelzek és küldök egy e-mailt, hogy jelentkezésed elfogadtam. Ezen az oldalon tudod megjelölni, hogy melyik helyszínen szeretnél részt venni a képzésen  és, hogy mikor.