Rólam

Célom, mindenkit aki nyított eljutattni egy olyan csodás világba amit a Reiki nyújt. Az életed új fényt kaphat azáltal, hogy feljődik az éned, a leked. Légy nyított, befogdó és ÉLD ÁT.

Bodókövi Péter vagyok. Sokaknak okozok most meglepetést, ahogy ezt a pár sort olvassák.

164861_1550141278138_7566087_n

Igen több mint 18 év teljesen más szakmában eltöltött csodálatos és pokoli évek után teljesen más “útra” léptem. Több mint 8 éve kezdődött, amikor egy hölgy unszolására elmentem egy kineziológushoz. Ott valami történt, nem tudom, hogy mi volt az a valami, de nagy változások kezdődtek el az életemben. Mondhatom azt, hogy akkor, amikor Flóránál (kineziológus) voltam még nem volt benőve a “fejem lágya”. Ő akkor azt mondta, hogy 33 évesen ez meg fog történni.

Így is lett, 33 évesen azon kívül, hogy napra pontosan a születésnapom napján allergiás lettem a tehéntejre, történt más is. Bár már régóta érdekeltek az ezoterikus dolgok, de valahogy nem tudtam mit kezdjek, merre menjek. De elindultam és elkezdett érdekelni komolyabban, hogy mi az az ezotéria, és ennek a világnak főleg a reiki oldala keltette fel az érdeklődésem. Elkezdtem olvasgatni több ilyen fórumot, könyvet illetve szinte mindent, amit a világhálón találtam. Beleástam magam, hogy tisztába legyek azzal, hogy mi ez, hogy el tudjam dönteni, hogy ez az, amit kerestem, vagy megint tovább kell menni, mert ez nem az út.

De mára kiderült, hogy igen jól választottam és az utam ez, amikor írom, ezt a pár sort akkor kiráz a hideg, tehát, ez egy plusz megerősítés :).

Tehát miután kiderült, hogy ez az út, elmentem a Reiki I. tanfolyamra, ami fantasztikus élmény volt, a meditáció a beavatás, a kezelés, minden nagyon jó volt. Nem éreztem még olyat, mint ott, bár amikor a kislányom megszületett az is hatalmas élmény volt meg az is, amikor megláttam életemben először egy hölgyet, aki mára már szerető feleségem. De amit a képzésen tapasztaltam, az más volt, valami kulcs, vagy valami új szemlélet, mindenesetre, akkor kezdődtek életemben a nagy változások, melyek még most is tartanak. A Reiki I. elvégzése után következett a Reiki II. ahol a szimbólumokat megismertem és kiteljesedett a tudásom. Ezt követően a mesteri szintet is megszereztem és az ottani mester szimbólum valóban olyat tett, amit mindig vártam. Na de nem lövöm le poént, ÉLD ÁT Te is.

Miután már mesterré váltam, úgy döntöttem, hogy szeretném sok embernek megmutatni ezt a csodát és meg akarom tanítani másnak is, ekkor döntöttem úgy, hogy elvégzem a Reiki tanári képzést és megszerzem a tanári képesítést.

okok

A következő 2 évben szeretném megszerezni a szellemgyógyász, Arolo és Angyal tanári képesítést is. Tehát a tervek megvannak.

Mára 39 éves vagyok van egy gyönyörű és okos lassan már ötéves kislányom egy csodás feleségem.

Röviden ennyit rólam, persze ennél sokkal több dolog történt velem de az már csak akkor derül ki, ha eljössz hozzám egy képzésre és megismersz.

Kapcsolatba akarsz lépni velem, írj ide: admin@reikiterapeuta.hu, vagy a 06-70-267-98-78-as telefonszámon.